Kontakt med Ejbla

Delta i ett event och vanliga frågor:

Det snabbaste svaret på dina frågor hittar du på Ejbla HJÄLPCENTER.

Nedan har vi listat de vanligaste frågorna:

Kontakta din arrangör

För frågor om själva kursen/eventet (exempelvis upplägg eller datum), eller om du har frågor om av/ombokning, ber vi dig kontakta arrangören. Det gör du genom att klicka dig in på kursen/eventet och sen på "Kontakta" i rutan för "Förfrågningar". Du kan också svara på mail från arrangören.

Övriga frågor?

För övriga frågor når du oss via help@ejbla.com. Observera att våra svarstider är 1-3 arbetsdagar.

Vill du bli arrangör och erbjuda kurser och event?

Skapa ett konto på ejbla.com så kontaktar vi dig och hjälper dig igång.

Samarbeten och press

Maila hello@ejbla.com

Kontaktuppgifter

Ejbla drivs av Ejbla AB med org nr 559476-1347

Alpstigen 2, 182 78 Stocksund

hello@ejbla.com