Hur ändrar jag min bokning?

1. Logga in på ditt Ejbla-konto.

2. Klicka på din profilbild högst upp till höger och välj "Mina bokningar".

3. Klicka på "Av- /ombokning". Där fortsätter du sedan dina ändringar utifrån om du vill byta datum, överlåta din plats eller avboka din plats.

Kan jag av- eller omboka min plats?

Ja, oftast kan du boka av eller byta datum 10 dagar före eventets start. Men arrangörer har ibland andra villkor. Se vad som gäller för det aktuella eventet i din bokningsbekräftelse eller på sidan där du bokade.

Kan jag överlåta min plats?

Du kan alltid överlåta din bokning till en kompis, kollega eller familjemedlem. Detta är helt kostnadsfritt och kan göras fram till eventets start. Du sköter då betalningen mellan er.

Bokningsvillkoren hittar du på bokningssidan för eventet och i ditt bekräftelsemail.